T.C.

Afyon Kocatepe Üniversitesi

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Ek Ders Ücretli Türkçe Öğretim Elemanı Alım İlanı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilmek üzere bir (1) “Ek Ders Ücretli Türkçe Öğretim Elemanı” alacaktır. Başvuru koşulları, başvuru süresi ve başvuru için gerekli belgeler ile ilgili bilgiler ayrıntılı olarak aşağıda verilmiştir.

Başvuru Koşulları:

1. Üniversitelerin Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Türkçe Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerinin lisans programlarından mezun olmak,
  2. “Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretim Sertifikası”na sahip olmak,
  3. Pedagojik formasyona sahip olmak.

TERCİHEN;

1. Alanında lisansüstü eğitim yapmış veya yapıyor (tez döneminde) olmak,
  2. Afyonkarahisar’da ikamet ediyor olmak.

Başvuru Süresi:

Başvuru “12 Aralık 2022 mesai saatiyle başlar, 16 Aralık 2022 saat: 12.00’de” sona erer. Koşulları sağlayan adaylar başvurularını Afyon Kocatepe Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezine şahsen gerçekleştirirler. Başvuruların değerlendirilmesinde, başvuru sırasında ibraz edilen belgeler dikkate alınacak, başvuru sonrasında belge kabul edilmeyecektir. Evraklarında eksik olmayan adaylar, ilan edilecek tarih ve saatte mülakata alınacaktır.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

• Dilekçe,
  • T.C. Kimlik kartının fotokopisi,
  • Onaylı lisans diploma sureti veya doğrulama kodlu e-devlet üzerinden alınan belge,
  • Onaylı lsans not durum belgesi (transkript) veya doğrulama kodlu e-devlet üzerinden alınan belge,
  • Onaylı “Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretim Sertifikası”,
  • İki adet vesikalık fotoğraf,